brutet-räkenskapsår

Hur uppstod Attan? Kolla Kalenderjävulen februari 2020.

BRUTET RÄKENSKAPSÅR

Införsäljningen av Kalenderjävulen till butiker startade januari 2019, vilket inte var helt optimalt, eftersom få förstod idén med brutet räkenskapsår. Det har varit förbannat svårt att kommunicera den idéen. Därför säljs bara brutet räkenskapsår här på hemsidan.

Det normali­serade året är starkt. Om det inte rör sig om företagsår, för sådana år får vara lite hursomhelst. Det är ändå konstigt för människor börjar sina nya år närsomhelst under året. En del börjar veckan på söndagar, andra firar nytt år i slutet av januari, augusti eller november.

I folktro skulle en inte jaga andra djur på söndagar. Och om en arbetar med magi och medicin är söndagar den bästa dagen för att införskaffa medicinalväxter. Och vad ni än gör, klipp inte naglar eller hår på söndagar, för det kan vara riktigt farligt. Det kan vara kvartankar från den Babyloniska eran. Barn som föds på söndagar kan hitta skatter!

För inte så himla länge sen arbetade folket även på lördagar. Att arbets- och skoldagen börjar på en måndag är en vetskap för många. En spaning, i folktro ansågs måndag som en olycksdag. Kan ha varit därför industrimagnater startade arbetsveckan på måndagar för att riktigt såra människor.

Från och med nu går det alltid att köpa Kalenderjävulen med XIII månader framåt, den är bara lite dyrare att köpa närsomhelst.

FÖRSÖKER HÄRDA UT MED ATT WP/ELEMENTOR INTE KLARAR AV ATT LEVERERA SPALTER, HA DET I BEAKTANDE.