BRUTET RÄKENSKAPSÅR

Införsäljningen av Kalenderjävulen tilll butiker startade januari 2019, vilket inte var helt optimalt. Det har varit förbannat svårt att kommunicera idéen med Kalender­jävulens brutna räkenskapsår.

Det normali­serade året är starkt. Om det inte rör sig om företagsår, för såna år får vara lite hursomhelst, bara företaget är stort. Nu är brutet räkenskapsår tillbaka! För människor börjar sina nya år närsomhelst under året. En del börjar veckan på söndagar, andra firar nytt år i slutet av januari.

I folktro skulle en inte jaga andra djur på söndagar. Om en arbetar med magi och medicin är söndagar den bästa dagen för att införskaffa medicinalväxter. Vad ni än gör, klipp inte naglar eller hår på söndagar, för det kan vara riktigt farligt. Barn som föds på söndagar kan hitta skatter!

För inte så himla länge sen arbetade folket även på lördagar. Att arbets- och skoldagen börjar på en måndag är en vetskap för många. En spaning, i folktro ansågs måndag som en olycksdag. Kan ha varit därför industrimagnater startade arbetsveckan på måndagar för att riktigt såra människor.

Från och med nu går det alltid att köpa Kalenderjävulen med XIII månader framåt, den är bara lite dyrare att köpa närsomhelst.

FÖRSÖKER HÄRDA UT MED ATT WP/ELEMENTOR INTE KLARAR AV ATT LEVERERA SPALTER, HA DET I BEAKTANDE.