äntligen tillbaka! BRUTET RÄKENSKAPSÅR.

Införsäljningen av Kalenderjävulen tilll butiker startade januari 2019, vilket inte var helt optimalt. Det har varit förbannat svårt att kommunicera idéen med Kalender­jävulens brutna räkenskapsår. Det normali­serade året är starkt. Om det inte rör sig om företagsår, för såna år får vara lite hursom helst, bara företaget är stort. Nu är brutet räkenskapsår tillbaka!

Skitmånga människor börjar sina nya år närsomhelst under ett »vanligt« nytt år. En del startar sina veckor på söndagar, andra börjar nytt år i slutet av januari.

I folktro skulle en inte jaga andra djur på söndagar. Om en arbetar med magi och medicin är söndagar den bästa dagen för att införskaffa medicinalväxter. Vad ni än gör, klipp inte naglar eller hår på söndagar, för det kan vara riktigt farligt. Barn som föds på söndagar kan hitta skatter!

För inte så himla länge förr i världen arbetade folket även på lördagar. Att arbets- och skoldagen börjar på en måndag är en vetskap för många. En spaning, i folktro ansågs måndag som en olycksdag. Kan ha varit därför industrimagnater startade arbetsveckan på måndagar för att riktigt såra människor.

Ett tag ändrade Kalenderjävulen skevheten (det onormala) med lösblad. Från och med nu och till och med XIII månader framåt, alltid Kalenderjävulen.

FÖRSÖKER HÄRDA UT MED ATT WP/ELEMENTOR INTE KLARAR AV ATT LEVERERA SPALTER, HA DET I BEAKTANDE.